1988 – ban telepítettem a szőlőt: chardonnay, ottonel muskotály, zöldveltelini, sauvignon blanc és cabernet sauvignon fajtákkal.
A szőlészet területén található maga a borászat, ami a pincéből és a közeli présházunkból tevődik össze. Továbbá szintén a közelben található egy nagyobb helyiség, amit majdan egy még nagyobb présháznak szeretnék kialakítani.
Borászatunk rendelkezik egy klasszikus, “sárba rakott” kemencével, főző sarokkal, fürdőszobával és társalgóval is, az épület magasföldszintjén helyezkedik el egy étkező, két wc-vel és mosdó résszel.
A belső részek megmunkálása, bővítése jelenleg is folyamatban van. Az épület félemeleti részén található a borkóstoló terem, amelyet a közepén egy boltív választ ketté. Termünk jelenleg 6O személy befogadására alkalmas. A tetőtér alatt négy kétágyas szoba található fürdőszobákkal. Az épület a modern kornak megfelelően reprezentatív kinézetű.
A nagyszülők vendéglőt üzemeltettek ahol a jó borra mindennapos szükség volt. Kezdetben a bort Horgoson vásárolták, és lovas kocsival szállították Zentára. Ezt a vendéglő melletti lakóházunk pincéjében tárolták, évente kb tíz ezer liter bort. Ezt látva már gyermekkoromba elhatároztam,hogy idővel én is vendéglős leszek. Sajnos erre későn került sor és ma sem vagyok teljes állású vendéglős „csak” borász. Az én borászatom 2OO5-ben indult, hivatalosan a minisztérium borászati osztályának regiszterébe beiktatva. Azóta rendszeresen tartok borkóstolókat. Boraimmal minden évben több nemzetközi borversenyen is részt veszek és nagy örömünkre mindig aranyérmeket kapunk jutalmul. Vásárlóimat igyekszem oktatni a borász kultúra lényeges részeiről, hogy a borkultúra nálunk is magasabb szintre emelkedjen, azok számára pedig, akik borkészítésről érdeklődnek, minden esetben igyekszem útbaigazítást adni , hogy csak természetes gyümölcsökből érdemes bort készíteni.