Pincészetünk régi vágya, hogy visszaszerezze a Garam-menti falvak egykori fényét, hogy adottságaihoz méltán működő borvidék, illetve ami ennél is több: turisztikai kistérség legyen a három folyó, a Garam, a Duna és az Ipoly találkozása.
Ehhez elengedhetetlen, hogy a borok mellett felépüljön a helyi alapanyagokra, helyi munkaerőre és helyi hagyományokra épülő gasztrokultúra és turizmus.
Borainkkal szeretnénk hozzájárulni, hogy borvidékünket, tágabb értelemben Közép-Európát, mielőbb felfedezzék az igényes borfogyasztók a világ minden tájáról, ezért a szőlőt biodinamikus szemlélettel műveljük, borainkat pedig tradicionális módon, adalékanyagok hozzáadása nélkül, fahordókban és amfórákban spontán erjesztjük majd seprűn érleljük.
Nagy hangsúlyt fektetünk borvidékünk hagyományos fajtáira mint a furmint, hárslevelű, olaszrizling, juhfark, kékfrankos és a kadarka.
Világfajták közül pedig a rajnai rizlingen és a pinot noir-on van a hangsúly.
Hangulatos vendégházunkban, mely a Béla 86. Panzió nevet viseli, egész évben várjuk vendégeinket borkóstolókra.